Een goede Odoo implementatie: makkelijker, sneller en slimmer werken

Bij een Odoo implementatie is het belangrijk dat het pakket ervoor zorgt dat de medewerkers van jouw bedrijf makkelijker, sneller en slimmer kunnen werken. Dit wordt bereikt door de bedrijfsprocessen goed te vertalen naar de modules en koppelingen van Odoo.

Van Orsouw Consultancy, specialist in implementatie Odoo

implementatie

Ervaring en kennis als basis

De basis van een succesvolle Odoo implementatie wordt vooral gevormd door ervaring en kennis.

Ik ken de mogelijkheden van de modules en koppelingen van haver tot gort. Hierdoor weet ik precies hoe deze ingezet kunnen worden om ervoor te zorgen dat een Odoo implementatie voor minder werk in plaats van meer rompslomp kan zorgen.

Lees meer over Van Orsouw Consultancy >

Van Orsouw Consultancy biedt:

Van Orsouw Consultancy geeft advies op het gebied van bedrijfsprocessen automatiseren

advies

Van Orsouw Consultancy, specialist in implementatie Odoo

implementatie

Van Orsouw Consultancy geeft training in Odoo

training

Van Orsouw Consultancy geeft support op het gebied van Odoo

support

Een gefaseerde Odoo implementatie

Iedere Odoo implementatie is maatwerk, daarom is de eerste stap altijd om een uitgebreide bedrijfsanalyse te maken. Tijdens deze analyse breng ik in kaart hoe de bedrijfsprocessen verlopen en hoe deze met de Odoo implementatie ondersteund kunnen worden.

Hierna kijk ik samen met de betreffende medewerkers hoe de gekozen modules ingericht moeten worden. Het gaat er immers om dat Odoo de werkzaamheden binnen jullie organisatie faciliteert en niet voor onnodig en omslachtig werk gaat zorgen.

Als laatste wordt ieder onderdeel getest, ook door de eigen medewerkers. Daar waar stappen eenvoudiger kunnen, worden er aanpassingen gemaakt.

Neem contact met me op voor meer informatie.

Julia van Orsouw van Van Orsouw Consultancy

Support na de Odoo implementatie

Als de Odoo implementatie eenmaal is afgerond, komen er na verloop van tijd updates en behoefte aan onderhoud. Ook is het mogelijk dat er vragen of aanvullende wensen zijn.

Met een supportcontract zorg ik ervoor dat eventuele problemen worden opgelost, vragen worden beantwoord en dat er benodigde aanpassingen worden doorgevoerd.

Lees meer over Odoo support >