Odoo support

De inrichting na een Odoo implementatie heeft onderhoud nodig. Er verschijnen regelmatig updates in de vorm van patches en bugfixes om een makkelijk gebruik en veiligheid te kunnen garanderen. Met een Odoo support contract is jouw Odoo pakket altijd up-to-date.

Odoo gebruikersondersteuning

Het is goed mogelijk dat medewerkers na de implementatie nog vragen hebben over het gebruik van Odoo. Daarom bied ik ook Odoo support in de vorm van gebruikersondersteuning.

Vragen worden normaal gesproken opgelost via e-mail of telefoon. In het geval van meerdere vragen of problemen kan ik gebruikers ook op locatie ondersteunen.

Lees meer over Van Orsouw Consultancy >
Van Orsouw Consultancy geeft support op het gebied van Odoo

support

Van Orsouw Consultancy biedt:

Van Orsouw Consultancy geeft advies op het gebied van bedrijfsprocessen automatiseren

advies

Van Orsouw Consultancy, specialist in implementatie Odoo

implementatie

Van Orsouw Consultancy geeft training in Odoo

training

Van Orsouw Consultancy geeft support op het gebied van Odoo

support

Back-ups van jouw Odoo omgeving

Als jouw organisatie Odoo Online of Odoo.sh gebruikt worden er dagelijks automatische back-ups gemaakt. Maar als Odoo op een eigen server wordt gehost is dat niet het geval, terwijl het wel heel belangrijk is dat er regelmatig back-ups worden gemaakt. Er kan namelijk altijd wat mis gaan, en dan is het een hele opluchting als er een recente back-up beschikbaar is.

Deze back-ups kun je natuurlijk zelf maken. Maar met een aanvulling op mijn Odoo support kan ik er ook voor zorgen dat er met regelmaat automatische back-ups worden gemaakt. Hiermee is de Odoo omgeving van jouw organisatie altijd veilig en beschikbaar.

Neem contact met me op voor meer informatie

Odoo support met migratiebegeleiding

Van Orsouw Consultancy biedt behalve Odoo support ook migratie begeleiding.

Als jouw organisatie met een oudere versie van Odoo werkt, is het namelijk een flinke stap om naar een nieuwere volledige versie te upgraden. De tussenversies, bijvoorbeeld van versie x.1 naar x.2 hebben nooit veel wijzigingen. Een overstap van bijvoorbeeld versie 8.x naar versie 10.x heeft heel wat meer voeten in de aarde.

Tijdens de migratiebegeleiding zorg ik voor een OTAP-straat zodat de huidige omgeving altijd ongeschonden blijft en er genoeg gelegenheid is om te testen. Zodra alle data is gemigreerd en de testomgeving is goedgekeurd, kan er de nieuwere versie zonder problemen in de productie omgeving worden gebruikt.

Vraag naar de mogelijkheden >