Odoo functionele training

Er zijn volop online filmpjes en beschrijvingen over het gebruik van Odoo te vinden. Maar die instructies laten veel vragen buiten beschouwing, omdat dit algemene voorbeelden zijn. Met een Odoo functionele training van Van Orsouw Consultancy worden alle vragen beantwoord.

Van Orsouw Consultancy geeft training in Odoo

training

Maatwerk training voor een maatwerk implementatie

De bedrijfsprocessen van jouw organisatie zijn uniek, daarom is jouw Odoo implementatie ook uniek. Het is dus aan te raden om voor een Odoo functionele training te gaan in plaats van een algemene Odoo training.

De maatwerk functionele training laat gebruikers precies zien hoe ze de specifieke Odoo omgeving moeten gebruiken zodat ze daadwerkelijk makkelijker, sneller en slimmer kunnen werken.

Lees meer over Van Orsouw Consultancy >

Van Orsouw Consultancy biedt:

Van Orsouw Consultancy geeft advies op het gebied van bedrijfsprocessen automatiseren

advies

Van Orsouw Consultancy, specialist in implementatie Odoo

implementatie

Van Orsouw Consultancy geeft training in Odoo

training

Van Orsouw Consultancy geeft support op het gebied van Odoo

support

Boekhouden in Odoo

Eén van de meest gebruikte modules van Odoo is de boekhoudmodule. Hierin worden boekingen en facturen geregistreerd, BTW-aangiftes aangemaakt en rapportages gecreëerd. Een groot deel daarvan gaat automatisch, maar er komt ook handmatig werk bij kijken.

Een Odoo functionele training zorgt ervoor dat gebruikers precies begrijpen welke onderdelen geautomatiseerd zijn en hoe ze de handmatige werkzaamheden het beste uit kunnen voeren. Het feit dat iemand goed kan boekhouden wil niet zeggen dat degene ook meteen weet hoe het boekhouden in Odoo werkt.

Neem contact met me op voor meer informatie

Odoo functionele training

Odoo heeft een erg gebruikersvriendelijke interface. Toch is het nodig dat eindgebruikers een Odoo functionele training volgen zodat ze daadwerkelijk optimaal met het pakket om kunnen gaan.

Deze training gaat stap voor stap door de modules zodat alle gebruikers het pakket goed leren kennen en optimaal kunnen gebruiken.

Behalve Odoo functionele trainingen bied ik ook Odoo support met gebruikersondersteuning aan.

Lees meer over Odoo support >